Web design

Itt összpontosul egy cég vizuális elemeinek összessége, ezért fontos az online megjelenés. Egységes arculat, mely felismerhetővé, megjegyezhetővé teszi a céget. A logó, a weblap, a közösségi oldalak színvilága, a képi és szöveges tartalmainak egységes megjelenése beazonosíthatóvá teszi a céget. Minden offline megjelenést is ehez a világhoz érdemes igazítani, úgy mint a névjegykártyát és minden print megjelenést. Fontos a reszponzív web design manapság, a weboldalak jelentős részét már mobiltelefonon nézik meg elsőre. Miért annyira fontos az élmény/informális központú web design? Az weboldal elrendezése, színvilág, könnyű kezelhetősége nagymértékben hozzájárul hogy pozitív élményt nyújtsunk, bizalmat építsünk. Egyértelmű kommunikációt igényel a termékünk, szolgáltatásunk megjelenítése. Célközönségünket ilyen módon tudjuk határozottan megszólítani, elérni. Az oldalon megjelenő elérhetőségi csatornák segítenek a gyors kapcsolat felvételében, ha felkereste már az oldalunkat könnyítsük meg ezt. Céljainkat egy letisztult, jól használható webdesign nagyban megkönnyíti, életünket nagyban egyszerűsíti.

A céljainknak megfelelő web dizájn képes tartós elköteleződést kiváltani, melynek köszönhetően visszatérnek vásárlóink, sőt tovább is ajánlanak minket!

Kreatív (UX) tervezés

A UX design a user experience design rövidítése, ami magyarul felhasználói élmény tervezését jelenti. A felhasználó élmény fogalmába számtalan tényező közrejátszik, így minden olyan részletet magában foglal, mely a honlap látogatóját érinti a weboldal böngészése közben.

A weboldal kialakításánál a UX designer akkor végzett jó munkát, ha az oldal böngészése közben a felhasználónak csupa pozitív tapasztalata van vele kapcsolatban; könnyedén eligazodik, értelemszerűek az utasítások, gyors és átlátható a működés, emellett pedig a vizuális élmény harmonikus, és örömteli használni az oldalt.UX design készítésekor felmerülő feladatok:

  • Célcsoport meghatározás és elemzés
  • Versenytársak figyelése és követése
  • Drótváz készítése
  • Termék vagy szolgáltatás tervezése/felépítése
  • Tartalomfejlesztés
  • Navigációs térkép készítés
  • Folyamatos tesztelés, A/B tesztek
  • Aktuális trendek, újdonságok figyelése, követése

Az UX design megtervezésénél kiemelt szerepet kapnak a célcsoportba tartozók igényei, elvárásai, valamint minden olyan tényező, ami számukra izgalmasabbá, kedvelhetőbbé teszik a böngészést. Ezek figyelembevételével alkothatunk olyan weboldalakat, melyek a lehető legjobban ki tudják szolgálni az ügyfelek igényeit

Mire lenne szükséged?

Hívj, vagy írj nekünk és beszéljünk az új projektedről!

    Név (kötelező)

    E-mail cím (kötelező)